Bestill time online - klikk her

Bestill gavekort

 

 

kunde, navn

HUDPLEIE

Våre hudterapeuter har lang erfaring. Vi jobber kun med anerkjente og seriøse produkter fra leverandører som ZO (Obagi), og Beauty Products med Nimue, PH, Skinpen, (dermapenn), Greenpeel med flere. Hos oss kan du velge mellom alt fra standard hudpleie til stor grad av hudforbedring. Er det vanskelig å velge type behandling, kan du booke deg inn uansett. Når du kommer analyseres huden din og vi bestemmer sammen hvilket behandlingsopplegg som passer best din hudtype og din hudtilstand.

 • HUDANALYSE HOS HUDPLEIER

  390,00 kr.

  Hudanalyse hos hudpleier med rens, analyse og veiledning i behandling og hjemmeprodukter. 30min

  Book nå
 • ANSIKT OPTIMAL - Pris fra

  1.200,00 kr.

  Usikker på hva som er best for din hud?
  Din hudpleier tilpasser den optimale behandlingen for din hudtype og tilstand, utifra klinikkens behandlingsmeny. 60min

  Råd og veiledning om veien videre til din optimale hudhelse vil bli gitt.

  Book nå
 • SKINPEN (DERMAPENN)

  1.900,00 kr.

  SkinPen er en videreføring av microneeldling. En elekstrisk penn med masse små nåler lager små hull i overhuden og stimulerer huden til dannelse av kollagen og elastin. Huden blir rød 3-4 timer etter behandling. Stimulerer sterkt til hudfornyelse!Påføring av serum mens huden er åpen og mottakelig. Brukes mot rynker, på aknearr, krus rundt øyne, rynker overleppe, pigmentflekker m mer. Anbefales 4-6 ganger med 4 ukers mellomrom. Deretter vedlikehold hver 2-3. måned.
  Tillegg for maske kr 200,- Tillegg for hals kr 200,-
  Perfekt for deg som vil ha sterk hudfornyelse uten at det syntes mellom behandlingene. Du kan gå på jobb dagen etter uten at det syntes.

  Book nå
 • ANSIKT M/FRUKTSYRE

  1.090,00 kr.

  Nimue, er cosmeceuticals produkter, som grenser opp til legemiddel. Pensling med fruktsyrer gir et foryngende resultat og demper linjer og rynker. Grundig rens, hudanalyse, peeling, pensling av fruktsyre, maske og deilig massasje inngår i behandlingen. Behandlingen anbefales som kur for en optimal hudforbedring.

  Book nå
 • ZO STIMULATION PEEL

  1.590,00 kr.

  Anti-Aging Formula

  En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker.
  Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel og anbefales i kur for langvarig og bedre resultat. 45min

  Book nå
 • ZO STIMULATION PEEL KUR

  6.360,00 kr.

  Zo Stimulation Peel Kur à 5 ( få 5. gratis )

  Book nå
 • ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT

  1.890,00 kr.

  Anti-Aging Formula

  Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har hatt tilstoppede porer og kviser.
  En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansiktsmassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitiv hud og kviser.
  Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. 90min


  Book nå
 • ZO SKIN BRIGHTENING TREATMENT

  1.990,00 kr.

  Anti-Aging Formula

  -The Ultimate Red Carpet Treatment- er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde!
  Ansiktsmassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag. 90min

  Book nå
 • ZO ULTRA HYDRATION TREATMENT

  1.690,00 kr.

  Anti-Aging Formula

  Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forbygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjennoppretter fuktbalansen umiddelbart.
  Ansiktsmassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud. 60min

  Book nå
 • ZO CLEAR UP

  1.290,00 kr.

  Dyprens!

  Effektivisering av den klassiske dyprensen.
  Ekstra eksfoliering og aktiviserende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader. 60min

  Book nå
 • ZO HYDRA FILL UP

  890,00 kr.

  Lindring og Hydrering!

  SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud.
  Fuktbalansen gjennopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig. 30min

  Book nå
 • ZO BRIGHT UP

  990,00 kr.

  Umiddelbar Oppfriskning!

  -Cinderella Treatment- for deg som trenger umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden.
  Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød. 30min

  Book nå
 • BACK TO BALANCE

  1.200,00 kr.

  VEIEN VIDERE ETTER KREFTBEHANDLING!

  Dr.med Christine Schrammek i Tyskland er en foregangskvinne med egen hudbehandling: «BACK TO BALANCE» etter gjennomgått kreftbehandling.
  I tillegg til egen erfaring som kreftpasient er hun utdannet hudlege med spesialitet i allergi og aldring. Hun er verdenskjent for sin holistiske behandlingsfokus for å styrke den sensitiviserte huden med de rette hjemmeproduktene og få den TILBAKE I BALANSE raskest mulig.

  BACK TO BALANCE er en avslappende behandling med svært effektive resultater på veien til å gjenvinne en hud i balanse!60min

  Book nå
 • GREEN PEEL CLASSIC

  2.500,00 kr.

  Green Peel® Classic – Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene.
  Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne rersuser.

  Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stam. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett.
  Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på 60 min. Spesial tilpassede hjemme produkter etter behandlingen må brukes.

  Total hudfornyelse.
  2 timer a 60min med 5-6 dagers mellomrom + kjøp av 5 hjemme produkter.

  Book nå
 • GREEN PEEL ENERGY

  1.400,00 kr.

  Green Peel® Energy – Dette er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem.
  Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den.
  Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.

  Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen. Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

  60 min + kjøp av hjemmekit med tre nødvendige produkter.

  Book nå
 • GREEN PEEL FRESH UP

  1.200,00 kr.

  Green Peel® Fresh Up – mykeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”. Optimal glødende hud samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst.
  Flere og flere tar behandlingen før de skal ut og stadig flere kjendiser er blitt avhengig av peelingen før de entrer scenen. Peelingen gir en glød en ikke kan sminke seg til. Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud.
  Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

  60 min + Hjemmeproduktene optimerer resultatene. Stadig flere oppdager hvordan produktene styrker hudbarrieren og får all hud i balanse. Anbefales: ‘Start Kit’ med 3 av de viktigste produktene.

  Book nå
 • GREEN PEEL FRESH UP EXPRESS

  900,00 kr.

  Green Peel® Fresh Up Express – perfekt når man ønsker en strålende hud til spesielle anledninger.

  30 min + Hjemmeproduktene optimerer resultatene.
  Stadig flere oppdager hvordan produktene styrker hudbarrieren og får all hud i balanse. Anbefales: ‘Start Kit’ med 3 av de viktigste produktene.

  Book nå
 • EARLYBIRD GREEN PEEL EXPRESS

  790,00 kr.

  Earlybird Green Peel Fresh Up Express
  - Perfekt deg som ønsker å starte dagen med en strålende hud! 30min
  Pris gjelder kun fra kl 07:30 tom 09:00

  Book nå
 • GREEN PEEL MANN

  1.400,00 kr.

  En effektiv behandling tilpasset manns hud, som gir huden spenst, energi og balanse!
  Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud.
  Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

  En rask, barsk og effektiv ansiktsbehandling! 60min

  Anbefales : Barbering bør gjøres dagen før behandlingen.

  Book nå
 • FUKTIGHET BOOST ULTRALYD

  690,00 kr.

  Med dyprens/peeling, innslusing av kollagen og avsluttende krem.

  Ansiktsbehandling med ultralyd er en smertefri hudbehandling som effektivt fjerner urenheter og med ultralyd vibrasjoner blir fuktighet og tilpassede produkter sluset ned i huden.
  Du vil umiddelbart oppleve at huden får en ny glød og friskhet.

  FUKTIGHET BOOST ULTRALYD er en svært effektiv ansiktsbehandling som gir mye fukt og friskhet til huden.
  For de som ønsker en rask fuktighets boost, 30min.

  Passer til alle hudtyper, også mann.

  Book nå
 • LIFTING BOOST ULTRALYD

  690,00 kr.

  Med dyprens/peeling, lifting og innslusing med oppstrammende produkter.

  Ansiktsbehandling med ultralyd er en smertefri hudbehandling som effektivt fjerner urenheter og med ultralyd vibrasjoner blir fuktighet og tilpassede produkter sluset ned i huden.
  Du vil umiddelbart oppleve at huden får en ny glød og friskhet.

  LIFTING BOOST ULTRALYD er en svært effektiv ansiktsbehandling som gir ny glød og friskhet til huden.
  For de som ønsker en rask oppløftende boost, 30min.

  Passer til alle hudtyper, også mann.

  Book nå
 • OILY SKIN BOOST ULTRALYD

  690,00 kr.

  Med dyprens/peeling, innslusing av rensende og nærende produkter.

  Ansiktsbehandling med ultralyd er en smertefri hudbehandling som effektivt fjerner urenheter og med ultralyd vibrasjoner blir fuktighet og tilpassede produkter sluset ned i huden.
  Du vil umiddelbart oppleve at huden får en ny glød og friskhet.

  OILY SKIN BOOST ULTRALYD er en svært effektiv ansiktsbehandling som er veldig rensende og oppfriskende.
  For de som ønsker en rask rensende boost, 30min.

  Passer til fet, akne og blandingshud, også mann.

  Book nå
 • SPA PAKKE LUKSUS

  2.900,00 kr.

  Bli skjemt bort!
  Ansiktsbehandling som er veldig hudfornyende sammen med spesialmaske, vi bruker de beste prosuktene vi har tilpasset din hudtype og hudtilstand. Inkl. napp/ farge av vipper og bryn og avslappende massasje, både hodebunnsmassasje og nakke -skuldermassasje.
  Øyebehandling blir gitt sammen med ansiktsbehandling.


  Book nå
 • SPAPAKKE ANSIKT & KROPP

  1.900,00 kr.

  Ansiktsbehandling tilpasset din hud, napping og forming/ farging av bryn/ vipper etterfulgt av deilig og avslappende massasje. Få ny glød og energi.

  Book nå
 • ANSIKTSBEHANDLING MED ETERISKE OLJER

  890,00 kr.

  En velvære behandling hvor du og din hud er i fokus, enten du trenger dyprens, glød eller lifting. I tillegg kommer massasje av ansikt og nakke med fokus på avspenning i skuldre og nakke. I behandling inngår: Rens, skrubb, ansiktsmassasje med dyptvirkende olje, ansiktsmaske med eteriske oljer tilpasset din hud, algemaske og massasje. 
  En avslappende ansiktsbehandling. 60min

  Book nå